Meniu website

Torturi personalizate – galerie foto » 25 de exemple delicioase de la Magicake: tort aniversar, tort cifră și alte torturi la comandă

Torturi personalizate - tort aniversar

În ultima vreme am primit la Magicake din ce în ce mai multe cereri pentru torturi personalizate. Ne place asta, pentru că ne provoacă să fim creativi. Și reușim de fiecare dată să facem un produs unic, fie că e vorba despre un simplu tort aniversar, de un tort cifra sau de alte torturi la comandă.

Gustul minunat al deserturilor Magicake e completat așadar cu o mică poveste din culori, forme și imagini, pentru a întregi mesajul pe care trebuie să îl transmită tortul respectiv. Și ne-am gândit să postăm aici câteva dintre torturile făcute de noi în ultima perioadă, poate se transformă în inspirație pentru evenimentele sau poftele voastre viitoare 🙂

Torturi personalizate - tort aniversar

Cum se face un tort personalizat?

În secțiunea de torturi la comanda (aici) avem prezentat fiecare sortiment în parte, cu ingrediente, variante de decor și fotografiile „basic”. Dar orice tort poate fi personalizat.

Acesta este marele avantaj al unui atelier mic de deserturi artizanale: nu facem produse „de serie” și nu avem nimic pregătit dinainte, ci preparăm întotdeauna proaspăt și doar după ce știm exact ce vrea clientul.

O scurtă discuție la telefon, pe mail sau, uneori, un schimb de mesaje pe Whatsapp ori Instagram sunt suficiente pentru a ne pune de acord asupra personalizării. Și în final iese exact ce trebuie: un tort nu doar excelent la gust, ci și foarte spectaculos.

Disclaimer: încercăm să nu ducem personalizarea în extrem, de aceea nu facem torturi îmbrăcate în pastă de zahăr. Sunt frumoase – unele chiar opere de artă – și le admirăm în portofoliul altor colegi de breaslă, dar nouă ne plac torturile cu un look mai natural. Sau, altfel spus, preferăm torturile care să exceleze prin gust și prin personalizările light, nu prin „învelișul” excesiv care impresionează la poze și-apoi e dat la o parte după ce tortul este tăiat.

Iată, mai jos, câteva fotografii cu torturi personalizate de la Magicake. La final așteptăm să ne spuneți care vă place mai mult sau, și mai bine, pe care vi-l doriți 😉

Tort aniversar decorat în stil vesel

Vedeta noastră este tortul Ferrero Rocher. O nebunie de ciocolată, așa cum este el descris la noi pe site, se poate metamorfoza într-un tort vesel cu ajutorul unor bezele pastelate, al câtorva fluturași din vafă și al numelui decupat în pastă de zahăr. Iată un tort Ferrero Rocher transformat într-un tort personalizat pentru o fetiță drăgălașă:

torturi personalizate - tort aniversar - magicake torturi personalizate - tort aniversar - magicake

Și-ncă unul, la fel de vesel.

Torturi personalizate - tort aniversar

Poate fi și tort amandină, decorul e la fel de spectaculos.

torturi personalizate - tort aniversar

Tort aniversar cu etaj

Iată același tort Ferrero personalizat în alte două feluri. Mai întâi, un tort cu etaj pentru o petrecere de majorat, îmbrăcat în buttercream, decorat cu macarons, cu flori și cu fructe de pădure:

torturi personalizate - tort aniversar majorat

Și-apoi, alt tort cu etaj, de data asta bicolor, așa cum a fost dorința clientului.

torturi personalizate - tort cu etaj

Gustul este același (minunat!), lookul e diferit.

Pentru diversitate, iată și un tort Choco-berry cu etaj.

torturi personalizate - tort cu etaj

Tort cifra

Un tort cifra este de mare impact, pentru că forma lui transmite deja un mesaj plin de semnificații – o trimitere la vârstă sau la o zi importantă. Compoziția este asemănătoare cu cea de la tort Medovik, cu foi subțiri și fragede cu miere, plus cremă mascarpone și portocale. Acest tort cifra arată absolut senzațional, desăvârșit de un decor diafan, romantic, elegant, cu macarons și trandafiri. Iată:

tort cifra - torturi personalizate tort cifra - torturi personalizate Tort cifra la comanda in Bucuresti

Torturi personalizate cu toppere

Topperele sunt elemente grafice printate pe foaie de napolitată ori imprimate direct pe pastă de zahăr, care se fixează apoi deasupra tortului pentru o personalizare modernă, mult mai spectaculoasă decât clasica „poză pusă pe blat”.

Aici este esențial dialogul pe care îl avem înainte de finalizarea comenzii. Punem multe întrebări, cerem idei, căutăm soluții și-apoi reușim, prin Photoshop, creativitate și adaptabilitate, să transformăm un tort obișnuit într-o poveste drăguță cu mesaj de impact.

Iată câteva exemple.

Torturi personalizate - tort aniversar torturi personalizate - tort aniversar torturi personalizate - tort aniversar cu mesaje torturi personalizate - tort aniversar torturi personalizate - tort aniversar torturi personalizate - tort aniversar cu dinozauri torturi personalizate - tort aniversar torturi personalizate - tort aniversar cu dinozuri

Tort cununie

Un exemplu de tort de cununie micuț, dar de efect. Este un tort Carrot Cake, decorat elegant.

tort cununie - torturi personalizate

Tort botez

Și un tort de botez, cu etaj, decorat în același stil elegant. Aici preferințele au mers către un tort Medovik, îmbrăcat în alb și fără briz-briz-uri.

tort botez - torturi personalizate

Torturi la comanda in Bucuresti

Încheiem exemplele din acest articol cu alte 3 torturi drăguțe, torturi la comanda facute de Magicake recent. A, și să nu uităm să vă spunem că de Sărbători facem tot felul de bunătăți, de la cozonaci la comandă la prăjituri de casă. Să ne întoarcem acum la torturile promise 🙂

Un tort Snickers cu nuanțe albastre

torturi personalizate - tort aniversar snikers

Un tort aniversar Choco-berry vesel

torturi personalizate - tort aniversar

Și încă un Choco-berry pentru un domn – sticluța de whisky Chivas Regal se integreză bine și în peisaj, și în mesaj 🙂

torturi personalizate - tort aniversar

Și alte câteva exemple recente:

 

Torturi personalizate - tort aniversar Torturi personalizate - tort aniversar Torturi personalizate - tort aniversar

 

Sperăm că v-am făcut poftă 🙂

Eu sunt Oana, cofetarul pasionat din atelierul Magicake, și vă aștept cu drag pentru orice idee de torturi personalizate!

Oana Magicake

Contact pentru comenzi torturi personalizate Bucuresti