Meniu website
comanda cozonac pasca Bucuresti

Cozonac, pască și alte bunătăți de Paște 2022

Se apropie sărbătoarea Paștelui, iar noi pregătim deja cuptoarele din atelierul Magicake, să coacem cei mai buni cozonaci și să facem prăjituri delicioase (poze si info despre ce am pregătit găsești un pic mai jos în această pagină).

Am deschis lista de comenzi pentru cozonaci și pască. Locurile sunt limitate, pentru că suntem un atelier mic și ținem la calitate, nu la cantitate.

Pregătim totul proaspăt și cu grijă, folosim doar ingrediente premium și punem întotdeauna suflet în rețetele noastre.

Cozonacii, pasca și celelalte bunătăți Magicake vor fi gata pentru ridicare din laborator sau pentru livrare pe 21 si 22 aprilie (joi și vineri).

Dacă vrei să te trecem pe listă, dă-ne un semn pe mail (comenzi@magicake.ro) sau la numărul de telefon 0772 072 072. Ori pe Whatsapp, pe Facebook, pe Instagram. Suntem peste tot pentru voi 🙂

Și-acum hai să îți arăt ce pregătim pentru Paște!

Cozonaci la comanda

Începem cu acest cozonac absolut delicios, lăudat și așteptat cu nerăbdare de toți prietenii Magicake. Aluat pufos cu ouă, lapte, unt 82% grăsime, drojdie, făină, umplutură generoasă de cacao, ciocolată italiană și nucă, portocală bio confiată și, opțional, rahat sau stafide.

cozonac la comanda - Paste 2022
Pască la comandă​

Urmează pasca, o minunăție pufoasă și aromată. E din aluat de cozonac și are multă umplutură de brânză de vaci, cu stafide și portocală confiată.

pasca la comanda online livrare bucuresti

 

​Pe lângă cozonaci și pască, putem pregăti de Paște și din celelalte delicii Magicake: mini-tarte cu fructe, mini-eclere, cannoli cu ricotta si fistic sau torturi personalizate din colecția noastră specială. Găsiți AICI câteva idei interesante, inspirație pentru evenimentele sau poftele voastre viitoare.

Vă aștept cu tot dragul,

Oana
www.Magicake.ro