Meniu website
candy bar bucuresti

Candy bar Bucuresti – pret si meniu candy bar pentru botez, nuntă sau evenimente corporate

Un eveniment fără candy bar a devenit ceea ce pe vremuri era nunta fără lăutari 🙂 Dar ar fi și păcat să ai o petrecere fără un dulce de calitate, nu?

Magicake e aici pentru voi, gata să asigure răsfățul dulce pentru orice eveniment. Deserturile noastre minunate (vedeți câteva poze mai jos) sunt gata să fie aranjate într-un candy bar de neuitat.

Preparăm totul proaspăt, cu maximum 24-36h inainte de eveniment, din ingrediente naturale si de calitate superioara. Iar gustul este fantastic!

Înainte de a discuta detaliile legate de evenimentul vostru (găsiți datele de contact la finalul acestui articol), să vorbim un pic despre ce presupune un  candy bar, de la meniu până la preț.

De obicei, totul se decide în funcție de tematica evenimentului, de numărul de persoane prezente și de preferințele organizatorului.

Mai jos, detalii despre candy bar botez, despre candy bar nunta sau despre un sweet corner pentru un eveniment corporate.

Meniu candy bar Bucuresti – pachet Sweet Dreams

Răsfățul complet pregătit de Magicake poate conține orice din lista de mai jos:

 • Mini-tarte (variante: crema lamaie /mango + bezea italiana, crema vanilie + fructe de sezon, crema ciocolata + amarene, crema caramel + fistic)
 • Cupcakes (variante: ciocolata + crema ciocolata/tiramisu, carrot Cake + crema branza si citrice, portocale + crema de branza cu portocale confiate)
 • Ciocolata de casa (variante: alba, cu fistic, merisoare si petale de trandafiri / cu cacao, alune de padure, merisoare, caju)
 • Mini-eclere (variante: crema de vanilie + frisca, crema de ciocolata, crema de fistic, crema de cafea)
 • Desert la pahar (variante: Tiramisu, Pavlova cu crema vanilie/ciocolata, Cheesecake cu jeleu de fructe (zmeura, capsuni, mango), Pannacotta cu jeleu de fructe)
 • Cookies cu ciocolata
 • Cakepops
 • Bezele colorate pe băț
 • Brownie cheesecake
 • Mini-cheesecake (variante: classic, decorat cu jeleu de fructe sau fructe proaspete / Oreo / Ciocolata)
 • Mini-cannoli cu crema de ricotta si fistic
 • Macarons

Iată, mai jos, câteva imagini cu unele dintre deserturile minunate preparate în atelierul nostru. Dincolo de cât de bine arată dulciurile în poze, dincolo de prețuri și oferte, ce rămâne este gustul minunat. Aici pot depune mărturie toți cei care s-au delectat până acum cu deserturile Magicake.

prajituri candy bar bucuresti candy bar bucuresti candy bar bucuresti Mini-tarte cu ciocolată sau vanilie - la comanda cofetarie Bucuresti Cannoli - prajituri la comanda in Bucuresti

Pret candy bar Bucuresti

Prețul se calculează în funcție de dimensiunea și de specificul evenimentului. În cotație sunt costuri fixe și costuri flexibile, proporționale cu numărul de persoane. De aceea, un eveniment cu 100 de persoane va avea un cost per persoană mai mic decât unul cu 50 de persoane.

De exemplu, pentru pachetul Sweet Dreams, cu peste 100 de persoane / eveniment, prețul de bază este 35 lei / persoană. Acesta include 3-4 mini-prăjituri de persoană și 6-8 sortimente din lista de mai sus, la alegere.

Ce este inclus în preț:

 • personalizare light (culori décor, toppere, mini-banner nume sărbătoriți, meniu)
 • transport gratuit în București
 • suporturi de prezentare adaptate la tematica party-ului
 • asamblare candy bar
 • certificat de conformitate + factura fiscala

* orice candy bar poate fi personalizat suplimentar, de exemplu cu toppere individuale printate pe pastă de zahăr. Extra-costul va fi calculat în funcție de complexitate și volum.

Candy bar pentru evenimente corporate

Dar candy bar-ul nu este indispensabil doar la nunta sau la botez. Orice eveniment corporate care se respectă are și un sweet corner, o zonă de răsfăț pentru participanți.

În plus, unii dintre organizatorii de conferințe, prezentări, prezentări de produse etc aleg să ofere și cadouri dulci, deserturi fine ambalate individual și personalizate cu logo-ul companiei respective.

Mai jos, două exemple de candy bar corporate produs de Magicake pentru clienți de top: compania aeriană BlueAir și  celebra revistă Forbes.

candy bar bucuresti candy bar bucuresti candy bar bucuresti candy bar bucuresti candy bar bucuresti

Sigur, în afara evenimentelor mari, prăjiturile personalizate sau prăjiturile simple, dar extraordinar de gustoase, rămân mereu o idee excelentă. Pentru o aniversare la birou sau într-un grup restrâns de prieteni, o cutie cu dulciuri artizanale e întotdeauna o alegere perfectă:

candy bar bucuresti candy bar bucuresti

Și nu uitați că vă puteți inspira oricând și din lista noastră de torturi personalizate – exemple AICI. 

candy bar bucuresti

Contact pentru candy bar Bucuresti

Vă așteptăm cu drag,
Oana – Magicake

Oana - pastry chef Magicake