Meniu website
cozonaci nuca ciocolata comanda bucuresti

Cozonaci la comandă pentru Crăciun 2021 + prăjituri și torturi speciale de sărbători

 

Se apropie Sărbătorile, iar noi pregătim deja cuptoarele din atelierul Magicake, să coacem cei mai buni cozonaci și să facem prăjituri delicioase (poze si info despre ce am pregătit găsești un pic mai jos în acest mesaj).

Am deschis lista de comenzi pentru Crăciun și notăm de zor preferințele prietenilor noștri până pe 12 decembrie. Locurile sunt limitate, pentru că suntem un atelier artizanal, pregătim totul de la zero și proaspăt, folosim doar ingrediente premium și punem întotdeauna suflet în rețetele noastre. Cozonacii și celelalte bunătăți Magicake vor fi gata pentru ridicare din laborator sau pentru livrare pe 20, 21, 22 si 23 decembrie.

Dacă vrei să te trecem pe listă, dă-ne un reply scurt la acest mail. Sau scrie-ne pe adresa comenzi@magicake.ro. Ori putem să ne auzim la telefon – 0772 072 072, cum îți e mai ușor.

Și-acum hai să îți arăt ce pregătim pentru Crăciun!

Cozonaci la comanda in Bucuresti

Începem cu acest cozonac absolut delicios, lăudat și așteptat cu nerăbdare de toți prietenii Magicake. Aluat pufos cu ouă, lapte, unt 82% grăsime, drojdie, făină, umplutură generoasă de cacao, ciocolată italiană și nucă, portocală confiată și, opțional, rahat sau stafide.

cozonac comanda online livrare bucuresti​Anul acesta pregătim și un tort special pentru Crăciun: tort brăduț. Formă superbă, decor diafan cu turtă dulce, arome delicate: foi fragede de miere, cremă de mascarpone și portocală confiată.

tort bradut craciun comanda bucuresti

Tot new-entry pentru 2021 este și această cutie cu 4 feluri de tort. I-am zis Quattro for magic, pentru că avem o combinație irezistibilă de Ferrero Rocher, ChocoBerry, Tropical și Carrot Cake. ​tort craciun comanda bucuresti

O altă cutie specială este cea pe care am numit-o Christmas Delight. Te vei desfăta cu cookies cu ciocolată, fursecuri cu migdale și unt și fursecuri Linzer cu gem.

fursecuri craciun christmas delight comanda bucuresti

​Aromele de Crăciun se împletesc minunat și în acest pachet Sweet Christmas. Lângă cozonacul nostru delicios punem ciocolată de casă și fursecuri cu ciocolată (cookies).

cozonac ciocolata de casa comanda bucuresti

​Pe lângă cozonaci și alte produse speciale, sigur că de Sărbători puteți comanda și torturi personalizate din colecția noastră specială. Găsiți AICI câteva idei interesante, inspirație pentru evenimentele sau poftele voastre viitoare.

Vă aștept cu tot dragul,

Oana 
www.Magicake.ro